Biovac Minirenseanlæg

Biovac Minirenseanlæg

Skal du have nyt renseanlæg – eller har du fået påbud om at få gravet et minirenseanlæg ned ved din grund, er Biovac et rigtig godt bud.

Renseanlægget filtrerer alt dit vand fra kloak og afløb, så det, som bliver ledt ud i den anden ende er uden giftige stoffer som fosfor og nitrat.

Renseanlægget har den fordel, at er du på ferie eller har en periode, hvor huset ikke bliver brugt, går anlægget i dvale. Det er lynhurtigt oppe i drift igen, når du igen tænder for vandet eller skyller ud i toilettet – og vandet som bliver ledt ud fra renseanlægget er renset optimalt fra starten (modsat nogle andre fabrikater, hvor anlægget skal bruge noget tid på at komme i gang, så det første vand ikke er helt renset).

Du skal have tømt renseanlæggets kammer med “den tykke del” af dit spildevand minimum én gang om året.

Strandhauge Multiservice er eksperter i Biovac minirenseanlæg

Biovac minirenseanlæg er moderne og tilpasser sig dit forbrug. Er du på ferie – eller har renseanlægget i et sommerhusområde, hvor det ikke er i brug hele året, går det automatisk i dvale og stater op igen, så snart der er behov. Det bliver dermed mere energieffektivt end de fleste andre minirenseanlæg.

Hos Strandhauge Multiservice er vi eksperter i minirenseanlæg og kan stå for alle dele af processen omkring et minirenseanlæg, fra rådgivningen til installation og service.

  • Vi importerer dem direkte fra Norge
  • Vi rådgiver om valget af renseanlæg
  • Vi installerer dem
  • Vi udfører service, når du har fået det installeret

Er du kloakmester og søger rensningsanlæg for en kunde?

Hos Strandhauge Multiservice sælger vi både Biovac Minirenseanlæg til private (primært på Fyn) og til kloakmestre rundt omkring i landet, som skal installere minirenseanlæg hos en kunde.

Vi kan både rådgive om, hvornår Biovac er en fordel, og hvad du som kloakmester skal være opmærksom på, når du installerer det.

Vi kender selv alle dele af processen, og deler gerne ud af vores viden.

Kontakt Klaus Strandhauge, hvis du vil høre mere.

Serviceaftaler til Biovac minirenseanlæg

Vi udfører de lovpligtige serviceeftersyn på Biovac-anlæg
Har du en minirenseanlæg, er du pålagt at have en serviceaftale, inden anlægget tages i brug.

Det fremgår af spildevandsbekendtgørelsen nr. 726 § 33,34 af 01/06-2016.

Strandhauge Multiservice udfører sådan en serviceaftale for alle Biovac-anlæg i størrelserne 5-50 personer. Aftalen omfatter det lovpligtige årlige eftersyn, og for anlægsstørrelser >30-50PE to lovpligtige årlige eftersyn foretaget af en certificeret serviceteknikker.

Serviceteknikeren kontrollerer anlæggets tekniske udrustning, samt driftsmæssige tilstand. Der udarbejdes ved hvert besøg en fyldestgørende testrapport. Testrapporten fremsendes elektronisk til ejer.

Der udtages en vandprøve, som senere analyseres på Biovac´s eller et andet certificeret laboratorie. Prøveresultater fremsendes elektronisk til ejer samt til kommunen.

Ved anlægstype OP samt SOP påfyldes fosforfældningsvæske.

Hotline: Vi står til rådighed i tidsrummet 8.00 til 16.00 alle hverdage, lør-/søndag samt helligdage på tlf. 50 51 66 94.

Afregning sker en gang årligt. Faktura fremsendes et år efter Biovac´s serviceteknikker* har godkendt samt opstartet anlægget. Betalingsfristen: 14 dage netto.

Se og download serviceaftalen som pdf

Prisliste serviceaftale
Service aftale i henhold til lovkrav for minirensningsanlæg

For anlæg af typen SOP er prisen incl. fældningsvæske

Alle priser er inkl moms

SO-anlæg SOP-anlæg
5 personers anlæg 1.695,- 2.595,-
10 personers anlæg 1.695,- 3.295,-
20 personers anlæg 5.295,- 7.995,-
30 personers anlæg 5.295,- 8.695,-
40 personers anlæg 7.995,- 10.395,-
50 personers anlæg 9.995,- 12.995,-

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823 –  Eller skriv til os her