Garage, Carport og Skure

Garage, carport og skure

Trænger bilen til en ny lækker garage eller carport, som holder den isfri om vinteren og undgår overophedning om sommeren?

Eller skal haven have et skur til opbevaring af alt fra cykler til haveredskaber- og møblerne, og som er både robust og kan låses, så værdierne indenfor bliver sikret?

Hos Strandhauge Multiservice har vi mange års erfaring i at bygge garager, carporte og skure, som er tilpasset hvad du som kunde ønsker og har behov for.

Strandhauge Multiservice ApS skaber løsningerne

Sammen med dig afklarer vi behovet, så det endelige resultat er tilfredsstillende, og skaber glæde og gavn i mange år fremover.

Klar til at hjælpe dig

Hos Strandhauge Multiservice ApS lægger vi vægt på hurtig og effektiv løsning af opgaverne. Vi tilbyder fleksibel service og håndværk i høj kvalitet og kører ud fra Ringe på Midtfyn til hele Fyn og øerne.

Ønsker du, din virksomhed, din boligforening eller lignende et uforpligtende tilbud, så kontakt Strandhauge Multiservice ApS på telefon 20 800 823, eller via mail: strandhauge@strandhauge.dk

Hos Strandhauge Multiservice nøjes vi ikke kun med at udføre dine opgaver. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig, så vi sammen kan sikre at dit projekt bliver lige præcis som du ønsker.

Strandhauge Multiservice hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823 –  Eller skriv til os her