Gulve og Tage

Få et lækkert trægulv

Hos Strandhauge Multiservice ApS har vi bred erfaring med at lægge smukke trægulve i høj kvalitet.

Den træsort, som er mest velegnet til at lægge som gulv, afhænger meget af, hvad den daglige brug består af. Hvis det er et trægulv til en virksomhed, er det eksempelvis en god idé med en hård træsort, som kan holde til stort slid og dagligt brug. Er det til et privat hjem eller en sportshal, er kravene helt anderledes.

Hos Strandhauge Multiservice ApS står vi klar med gode råd og vejledning, så du, din virksomhed, din boligforening eller andet kan få præcis den løsning, som passer bedst.

 

Fornyelse af tag skaber høj værdi

Levetiden på et tag er typisk kortere end de fleste regner med. Stormvejr, hårde vintre og varme somre kan være hårde ved såvel tegltag som andre former for tag. Derfor kan der ofte på længere sigt være god økonomi i at udskifte hele taget, fremfor at foretage næste endeløse reparationer på taget.

Et nyt tag giver desuden andre fordele. For lige såvel som et nyt tag skaber et smukt udtryk på enhver bygning, skaber det også en højere samlet værdi for ejendommen.

Går du, din virksomhed eller din boligforening med tanker om at udskifte eller forny det eksisterende tag, så kontakt Strandhauge Multiservice ApS. Vi kommer gerne og kigger på forholdene – og giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om gulvarbejde eller tagarbejde, så kontakt os på telefon 20 800 823, eller via mail: strandhauge@strandhauge.dk