Nyt tag – Tag arbejde – Tag renovering

Trænger taget til en ordentlig omgang, så kontakt Peter Strandhauge. Han er uddannet tømrer og kan både gennemgå dit eksisterende tag og reparere mindre dele – eller han kan lægge et helt nyt tag, hvis du har brug for det. 

NYT TAG?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Strandhauge i Ringe omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Strandhauge i Ringe udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder professionelt tag eftersyn / tagservice.
Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

 

Har fået skiftet tag og lagt nyt undertag og nye tagsten i sensommeren 2021

”Vi synes, de har gjort det godt og har kløet på hver morgen fra klokken 7.

De arbejdede bare her til de var færdige. Det var ikke sådan noget med at taget pludselig stod halvfærdigt i dage eller uger, mens de lavede noget andet.

Det er meget flot arbejde – og taget er blevet flot.

De har også ryddet pænt op efter sig – og har i det hele taget arbejdet rigtig godt.

Vi er meget tilfredse, og vil bruge dem igen, når vi skal have skiftet vinduer.”

Thomas Dyremose, Ringe.

Tømrer på taget

TAGSERVICE

Trænger dit tag til et tag eftersyn er Strandhauge Multiservice et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.
Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Strandhauge Multiservice Ringe tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.
Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.

HVILKET TAG SKAL VI VÆLGE?

De tre mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.
Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Strandhauge Multiservice.

Tag typer

Tegltag – er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten – er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Decra tag – er et godt, let og et meget stærkt stål tag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et decra tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et decra tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823Eller skriv til os her