Minirenseanlæg

Landmænd skal ofte have deres eget minirenseanlæg

Minirenseanlæg

Minirenseanlæg er en fleksibel og robust løsning, hvis du ikke har adgang til offentlig kloakering. Vedligeholdelsen er minimal, ligesom Minirenseanlæg er driftsikkert og af høj kvalitet.

Alt i service og vedligeholdelse

Strandhauge ApS udfører alle opgaver indenfor service og vedligeholdelse af Minirenseanlæg.
Vi har en stor viden om forskellige typer anlæg, og med vores ekspertise kan du være sikker på korrekt service og vedligeholdelse, så du kan have glæde af dit anlæg i mange år.

Vagttelefon året rundt/365 dage

Nummeret til vores vagttelefon 50 51 66 94 er åben fra kl. 8.00 – 16.00 alle årets 365 dage. På hverdage garanterer vi service indenfor 24 timer. Vi kommer også ud i weekender og på helligdage hvis det ser “skidt” ud.
Vores fleksibilitet giver dig tryghed.

Vejledning til NEW-LINE´s Alarmpanel finder du HER!

Etablering af Minirenseanlæg

Ønsker du etablering af et nyt minirenseanlæg, er det også en opgave vi kan klare. Vi kommer gerne ud på besigtigelse og fremsender en overslagspris.

Biovac 

Strandhauge importerer, etablerer og servicerer minirenseanlæg fra norske Biovac. Vi sætter både anlæg op hos private og leverer anlæg videre til kloakmestre rundt om i landet.

Læs mere om Biovac anlæg

 

Har dit hus ikke adgang til det offentlige kloaksystem, skal du have dit eget private renseanlæg. Læs her information fra de sjællandske kommuner om, reglerne omkring private renseanlæg

Samarbejdspartnere:

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823Eller skriv til os her