Nye døre og vinduer

Nye døre og vinduer

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Strandhauge Multiservice Ringe er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.

Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Strandhauge Multiservice Ringe den rette tømrer til opgaven.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning af færdigmalede produkter fra nogle af Danmarks førende fabrikanter

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

 

De er fleksible og professionelle. Vi har brugt Strandhauge til mange forskellige opgaver på Egeskov, når vi har manglet arbejdskraft. De har snedkereret på de gamle vinduer på slottet, udført klassiske tømreropgaver rundt omkring på området, efterset og justeret legepladsen, lagt fliser, repareret kloaker og meget andet.

De arbejder godt og jeg sætter pris på den faglige sparring, vi får, så vi sammen når frem til den bedste løsning.

Vi har brugt dem meget, og det handler jo også om, at de er gode til prisen. Vi får meget arbejdskraft for pengene

 

Torben Mygind, Bygningsansvarlig Egeskov

Hos Strandhauge Multiservice nøjes vi ikke kun med at udføre dine opgaver. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig, så vi sammen kan sikre at dit projekt bliver lige præcis som du ønsker.

Strandhauge Multiservice hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823 –  Eller skriv til os her