Nye døre og vinduer

Strandhauge sætter nye døre og vinduer i parcelhus
Spar penge på udskiftning
Reducer din varmeregning ved at skifte døre og vinduer.

 

Læs artikel fra bolius.dk 

Nye døre og vinduer

 

Har jeres døre og vinduer set bedre dage?  Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig. Udover at det selvfølgelig ser godt ud med nye – er der sandsynligvis også gode penge at spare på varmeregningen. Især hvis de nuværende døre og vinduer er fra før 1995.

Hos Strandhauge i Ringe har vi stor erfaring med at skifte døre og vinduer og gør også en dyd ud af at rådgive jer i processen for at finde frem til, hvad der er bedst for lige netop jer.

Nye døre og vinduer sparer på varmeregningen

Det er en investering at få renoveret sit hus. Det nye sakl være pænt og passe ind i husets stil. Samtidig skal også falde inden for de nye krav til energi-besparelser. For de fleste bygninger betyder en udskiftning også besparelse på varmeregningen.

Når vi monterer nye døre og nye vinduer, bliver de altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet.

Vi kan reparere og optimere det eksisterende

Det betyder også, at det ikke altid er nødvendigt at skifte det hele. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister og tætningslister. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

 

De er fleksible og professionelle. Vi har brugt Strandhauge til mange forskellige opgaver på Egeskov, når vi har manglet arbejdskraft. De har snedkereret på de gamle vinduer på slottet, udført klassiske tømreropgaver rundt omkring på området, efterset og justeret legepladsen, lagt fliser, repareret kloaker og meget andet.

De arbejder godt og jeg sætter pris på den faglige sparring, vi får, så vi sammen når frem til den bedste løsning.

Vi har brugt dem meget, og det handler jo også om, at de er gode til prisen. Vi får meget arbejdskraft for pengene

 

Torben Mygind, Bygningsansvarlig Egeskov

Din Dørmand - Swedoor
Velux

Professionel rådgivning om døre og vinduer

Hos Strandhauge nøjes vi ikke kun med at udføre dine opgaver. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig, så vi sammen kan sikre at dit projekt bliver lige præcis som du ønsker.

Strandhauge hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Kontakt os for et godt tilbud Ring 20 800 823Eller skriv til os her